Kort geleden bezocht een groep leerlingen van de Goudse Weekendschool Stubbe Logistiek. Op de locatie van Stubbe aan de Edisonstraat in Gouda mochten de leerlingen rondkijken, zelf meerijden op een truck, een kraan bedienen en een container schoonspuiten. Ook vertelden de medewerkers van Stubbe de leerlingen hoe belangrijk zij goed samenwerken vinden binnen het bedrijf. En dat je daarvoor mensen met verschillende talenten nodig hebt.

Stubbe verzorgt al meer dan 10 jaar inspirerende en leuke lesdagen voor de leerlingen van de Goudse Weekendschool. Peter van Vliet, directeur Stubbe: ‘De lesdag was weer een feestje voor ons hele team. We vinden het belangrijk dat kinderen rondkijken in de wereld en praktisch aan de slag gaan. Daarom breiden we onze samenwerking met de Weekendschool vanaf dit jaar uit, we steunen dit mooie initiatief nu ook financieel.’

Meer informatie over bijdragen als bedrijf of over aanmelden leerlingen voor een proefles: 06 42337786 of www.goudseweekendschool.nl