Ben je nieuwsgierig naar de Goudse Weekendschool en zit je komend schooljaar in groep 7 of 8? Meld je dan snel aan voor een proefles op zondag 26 mei of zondag 9 juni.

Op de Goudse Weekendschool ontdek je de wereld. Dat is goed voor jouw algemene ontwikkeling, taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Ook leer je beter samenwerken, communiceren en presenteren. Meedoen aan de Goudse Weekendschool is goud voor je toekomst!

De lessen van de Goudse Weekendschool zijn gratis omdat enthousiaste bedrijven uit de Goudse regio en de gemeente Gouda de kosten betalen.

Drie klassen met leerlingen uit groep 7 en 8 uit alle wijken van Gouda volgen op zondag lesdagen. Niet over rekenen en taal maar over Gezondheidszorg of bijvoorbeeld Orde & Veiligheid. Je krijgt les van gastdocenten: een timmerman, advocaat of bijvoorbeeld de burgemeester. Er zijn 22 lesdagen per jaar.

Klik hier om je aan te melden voor een proefles op zondag 26 mei of zondag 9 juni.

Meer informatie over de Goudse Weekendschool: kijk verder op deze site of bel/app naar 06 42 3377 86.