Werk je graag met groepen kinderen? Wil je je inzetten voor gelijke kansen? Voor schooljaar 2021/2022 zoeken we een leerkracht(betaald) voor 24-28 zondagen.

De lesdagen (op school of op werkbezoek) worden voorbereid door een collega(leerkracht/coördinator) die een parallelklas draait. Je zorgt voor een positief pedagogisch klimaat en inspireert kinderen van 10 tot 12 jaar tot groeien ontwikkeling. Een lesbevoegdheid is niet noodzakelijk, wel ervaring in bijvoorbeeld onderwijs, welzijnswerk of buitenschoolse opvang.

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die naast het lesgeven op de zondag, op projectbasis kan ondersteunen bij andere activiteiten van de Goudse Weekendschool. Dit kan vanuit huis en op flexibele tijden. Je dient in het bezit te zijn van een geldig VOG. Sta jij met plezier voor de klas en inspireer je kinderen tot ontwikkeling? We ontvangen graag jouw reactie!

Lees hier de gehele vacature.